ABONAMENTE DE MENTENANTA WEB


De ce aveti nevoie de un contract de mentenanta web?

Simplu! In acest fel puteti reduce costurile necesare actualizarii permanente a informatiilor prezentate pe pagina web astfel incat site-ul sa pastreze pasul cu evolutia afacerii dumneavoastra, puteti adauga in permanenta elemente sau resurse noi in cel mai scurt timp si in perfecta concordanta cu ultimele solicitari in domeniu.

Utilizatorii internetului sunt in continua cautare de informatii noi si numai un site updatat, care se schimba in permanenta in bine ii poate face sa revina si sa va selecteze pagina web printre favorite.

Un contract de mentenanta web va asigura de asemenea si o continuitate in activitatea de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Specialistii nostri va garanteaza nu numai aparitia pe primele pagini ale cautarii motoarelor, ci si mentinerea acestor pozitii de top atat de ravnite in toate domeniile. Cum realizam acest lucru? Asigurandu-ne ca pagina dumneavoastra este inscrisa in cele mai importante directoare nationale si internationale, dand in permanenta anunturile publicitare pentru activitatea dumneavoastra, care altfel v-ar rapi extrem de mult timp si depunand eforturi in scopul imbunatatirii grafice, altfel extrem de costisitoare in afara unui abonament.

De asemenea, va puteti baza pe ajutorul nostru in tot ceea ce tine de hosting si achizitionare domenii web la preturi preferentiale. Toate aceste facilitati va usureaza atat de mult intretinerea paginilor de internet - nu trebuie decat sa solicitati si noi vom face orice schimbare dorita, indiferent cat de complexa fara costuri suplimentare!

EXEMPLE DE ABONAMENTE


Abonamentele se personalizeaza in functie de numarul de siteuri detinute si numarul de ore incluse de lucru dorite de catre client. Pentru o oferta adaptata perfect nevoilor companiei pe care o reprezentati nu ezitati sa ne contactati. In continuare va prezentam trei exemple de abonamente.

Descarca brosura abonamente mentenanta web.


BASIC
170 lei
/ site lunar
  • pana la 6 ore de lucru / luna la site
  • administrare pana in 5 adrese de e-mail / domeniu lunare
  • Introducere date noi in site, Update-uri imagini, text, coduri, Cosmetizare pagini pentru anumite sarbatori, ocazii, promotii, etc., Administrare conturi e-mail, Administrare web site, Back-up web site, Suport POP3/SMTP, Suport WebMail, Autoresponders, Protectie HotLink, Spam Assasin, Filtre Email, Forwarders, Directoare Protejate, Awstats, etc.
PRO
230 lei
/ site lunar
  • pana la 12 ore de lucru / luna la site
  • administrare intre 11 - 15 adrese de e-mail / domeniu lunare
  • Introducere date noi in site, Update-uri imagini, text, coduri, Cosmetizare pagini pentru anumite sarbatori, ocazii, promotii, etc., Administrare conturi e-mail, Administrare web site, Back-up web site, Suport POP3/SMTP, Suport WebMail, Autoresponders, Protectie HotLink, Spam Assasin, Filtre Email, Forwarders, Directoare Protejate, Awstats, etc.

De ce o pagina web profesionala?

O pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare este esentiala daca va doriti o prezentare a institutiei sau firmei dumneavoastra

Detalii

De ce sa lucrez cu Advanced IT?

Deoarece succesul prezentarii sta in capacitatea unui profesionist de a construi o pagina web care sa se muleze perfect nevoilor dumneavoastra si imaginii dorite, de a alege un nume adecvat, de a integra perfect grafica si sunetul informatiilor furnizate.


Mai puteti fi interesat de...

DIAGNOSTICARI

DIAGNOSTICARI HARDWARE SI SOFTWARE - AFLA CAUZA FUNCTIONARII DEFECTUOASE

DEVIRUSARI

va oferim servicii profesionale de devirusare pentu computere, laptopuri si servere

RECUPERARI DATE

Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite! Recuperari date SSD/HDD.

INSTALARI

Instalarile de sisteme de operare va dau batai de cap? va ajutam la preturi avantajoase!

VANZARI IT & C

Furnizam la preturi foarte avantajoase toata gama de produse it & c, hardware si software

INCARCARI CARTUSE INKJET & LASERJET

Incarcam si vindem toate modelele de cartuse, Cilindri, Chipuri si alte piese esentiale

SERVICE UPS

Asiguram servicii de curatare, diagnosticare, inlocuire acumulatori pentru UPS

RETELE & SERVERE

Asiguram servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele

ABONAMENTE DE SERVICE IT

oferim abonamente de service it pentru societati comerciale si institutii publice

DETALII DE CONTACT


Oricand aveti probleme sau pur si simplu doriti o imbunatatire a modului in care lucreaza calculatorul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va va raspunde un operator cu experienta in domeniu care va va indruma spre cea mai buna si convenabila solutie pentru rezolvarea problemei dumneavoastra!

Sunati pt. programari:
+0726 85 85 95
Suport Tehnic:
+0788 84 48 84 (cu contract)
Email:
office@abonamenteservice.ro
office@reincarcarecartus.ro
Sediul (fara activitate cu clientii):
Intrarea Fagetului Nr.7, Teghes, Ilfov
Facebook:
A.N.P.C:
Mesajul Dvs. a fost trimis. Va multumim!

advanced it

Copyright © 2005 - 2021 abonamenteservice.ro | Design Advanced IT. Toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.