WEB DESIGN


In momentul de fata reteaua Internet reprezinta cea mai importanta retea de utilizatori, un instrument eficient in promovarea afacerii dumneavoastra. O pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare este esentiala daca va doriti o prezentare a institutiei sau firmei dumneavoastra, un loc in care o reclama sa fie vizionata 24 ore/zi, 7 zile/ saptamana si 365 zile/an sau unde sa va vindeti produsele si serviciile.

De ce aveti nevoie de o firma specializata? Deoarece succesul prezentarii sta in capacitatea unui profesionist de a construi o pagina web care sa se muleze perfect nevoilor dumneavoastra si imaginii dorite, de a alege un nume adecvat, de a integra perfect grafica si sunetul informatiilor furnizate, etc. Orice pagina web va fi comparata cu alte zeci sau sute de pagini vizitate anterior, independent de continut, forma de prezentare a paginilor va influenta indirect increderea clientului in compania respectiva.

La ora actuala un site web este mai ieftin decat un stand de prezentare si mult mai eficient decat orice carte de vizita sau magazin conventional. Va permite sa faceti orice cu stil: sa va prezentati, sa vindeti, sa cumparati, sa-i informati pe ceilalti utilizatori ai Internetului, sa intrati in contact cu un numar impresionant de persoane. Oricand va doriti o pagina web profesionala va stam la dispozitie cu sfaturi competente si design original.

In cazul beneficiarilor de abonamente de Mentenanta Web actualizarile siteurilor sunt incluse!

Descarca brosura abonamente mentenanta web.

De ce un Abonament de Mentenanta Web

In acest fel puteti reduce costurile necesare actualizarii permanente a informatiilor prezentate pe pagina web astfel incat site-ul sa pastreze pasul cu evolutia afacerii dumneavoastra

Detalii

Ce beneficii are Clientul

Va puteti baza pe ajutorul nostru in tot ceea ce tine de hosting, achizitionare domenii web la preturi preferentiale, administrare adrese e-mail. Nu trebuie decat sa solicitati si noi vom face orice schimbare dorita in informatiile de pe site, indiferent cat de complexa!


Mai puteti fi interesat de...

DIAGNOSTICARI

DIAGNOSTICARI HARDWARE SI SOFTWARE - AFLA CAUZA FUNCTIONARII DEFECTUOASE

DEVIRUSARI

va oferim servicii profesionale de devirusare pentu computere, laptopuri si servere

RECUPERARI DATE

Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite! Recuperari date SSD/HDD.

INSTALARI

Instalarile de sisteme de operare va dau batai de cap? va ajutam la preturi avantajoase!

VANZARI IT & C

Furnizam la preturi foarte avantajoase toata gama de produse it & c, hardware si software

INCARCARI CARTUSE INKJET & LASERJET

Incarcam si vindem toate modelele de cartuse, Cilindri, Chipuri si alte piese esentiale

SERVICE UPS

Asiguram servicii de curatare, diagnosticare, inlocuire acumulatori pentru UPS

RETELE & SERVERE

Asiguram servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele

ABONAMENTE DE SERVICE IT

oferim abonamente de service it pentru societati comerciale si institutii publice

DETALII DE CONTACT


Oricand aveti probleme sau pur si simplu doriti o imbunatatire a modului in care lucreaza calculatorul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va va raspunde un operator cu experienta in domeniu care va va indruma spre cea mai buna si convenabila solutie pentru rezolvarea problemei dumneavoastra!

Sunati pt. programari:
+0726 85 85 95
Suport Tehnic:
+0788 84 48 84 (cu contract)
Email:
office@abonamenteservice.ro
office@reincarcarecartus.ro
Sediul (fara activitate cu clientii):
Intrarea Fagetului Nr.7, Teghes, Ilfov
Facebook:
A.N.P.C:
Mesajul Dvs. a fost trimis. Va multumim!

advanced it

Copyright © 2005 - 2021 abonamenteservice.ro | Design Advanced IT. Toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.