INSTALARI PROFESIONALE


Oricand aveti nevoie de un specialist puteti contacta echipa noastra! Fie ca este vorba de servicii hardware sau software va stam la dispozitie cu cele mai mici preturi.

Cautati un montaj profesional la preturi accesibile? Va ajutam cu montari de HDD, placi video, TV-tuner sau orice componenta ati dori (driverele incluse) si depanari, rescrieri BIOS, mufari, etc.

Instalarile de sisteme de operare va dau batai de cap? Sau poate nu gasiti driverele corecte pentru diferite componente. Instalari sau setari de mail si multe alte servicii iti sunt acum extrem de accesibile.

In cazul beneficiarilor de abonamente de service instalarile de hardware si software sunt incluse! Nu mai trebuie sa tineti minte data cand expira licentele de programe! Va vom notifica noi ca parte a serviciilor din abonament si va vom face o reducere pentru prelungire!

Descarca oferta servicii IT fara abonament.

Licenta Windows Refurbished

Din anul 2010 am devenit Parteneri Microsoft pentru comercializarea licentelor Windows Refurbished. Calculatoarele reconditionate sunt insotite de softul licentiat, factura, sticker-ul si cd-ul original Windows®, serial number generat oficial pe situl partener Microsoft®.

Valoarea softului original Microsoft

Va garanteaza protectia sistemului de pericolele softurilor contrafacute care pot expune utilizatorii la riscuri de securitate, ca virusi si spyware.

Stiti ca va aflati in legalitate cu o licenta autentica Microsoft instalata, ideala pentru firmele mici, PFA si persoane fizice.

Licenta Microsoft Windows de la 149 lei

Calculatoarele sunt brand-uri, au fost remanufacturate ca parte a Programului Microsoft, includ cablurile de alimentare, mouse si tastatura gratuit, garantie 12 luni si factura fiscala, au preinstalat softul licentiat Microsoft®.

Distribuitori Autorizati Microsoft

Comercializam produse Microsoft OEM si RETAIL la preturi foarte bune. Oferim reduceri pentru cantitate si pentru beneficiarii de abonamente de service.

Un partener de incredere

Toti Partenerii Microsoft trec printr-un proces complex de selectie. Inainte de a oferi statutul de Microsoft Registered Refurbisher, Microsoft verifica societatea comerciala, iar ulterior ii solicita rapoarte regulate de activitate si controale de audit.


Mai puteti fi interesat de...

DIAGNOSTICARI

DIAGNOSTICARI HARDWARE SI SOFTWARE - AFLA CAUZA FUNCTIONARII DEFECTUOASE

DEVIRUSARI

va oferim servicii profesionale de devirusare pentu computere, laptopuri si servere

RECUPERARI DATE

Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite! Recuperari date SSD/HDD.

VANZARI IT & C

Furnizam la preturi foarte avantajoase toata gama de produse it & c, hardware si software

INCARCARI CARTUSE INKJET & LASERJET

Incarcam si vindem toate modelele de cartuse, Cilindri, Chipuri si alte piese esentiale

SERVICE UPS

Asiguram servicii de curatare, diagnosticare, inlocuire acumulatori pentru UPS

WEB DESIGN

O pagina web bine construita este esentiala daca va doriti o prezentare a firmei

RETELE & SERVERE

Asiguram servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele

ABONAMENTE DE SERVICE IT

oferim abonamente de service it pentru societati comerciale si institutii publice

DETALII DE CONTACT


Oricand aveti probleme sau pur si simplu doriti o imbunatatire a modului in care lucreaza calculatorul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va va raspunde un operator cu experienta in domeniu care va va indruma spre cea mai buna si convenabila solutie pentru rezolvarea problemei dumneavoastra!

Sunati pt. programari:
+0726 85 85 95
Suport Tehnic:
+0788 84 48 84 (cu contract)
Email:
office@abonamenteservice.ro
office@reincarcarecartus.ro
Sediul (fara activitate cu clientii):
Intrarea Fagetului Nr.7, Teghes, Ilfov
Facebook:
A.N.P.C:
Mesajul Dvs. a fost trimis. Va multumim!

advanced it

Copyright © 2005 - 2021 abonamenteservice.ro | Design Advanced IT. Toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.