RECUPERARI DE DATE


Serviciul nostru se adreseaza persoanelor juridice si institutiilor publice care nu beneficiaza de abonament de service. Pentru toate hardurile receptionate in service efectuam o DIAGNOSTICARE GRATUITA.

Va spunem de la inceput care sunt sansele de recuperare a datelor, durata operatiunii si pretul. In cazul in care NU SE RECUPEREAZA DATELE, NU SE ACHITA PRETUL! Si aceasta este o facilitate pe care numai noi o oferim deoarece suntem siguri de reusita recuperarii! Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite datorita tehnologiilor de ultima ora testate de specialistii nostri.

Recuperam date de pe HDD, CD, DVD, Flash (USB, SD, MMC, CF, etc.). Fotografii digitale de familie sau date vitale pentru derularea activitatii unei societati comerciale, intelegem importanta acestora pentru dumneavoastra si va asteptam cu preturi extrem de mici si recuperari profesionale. Nu trebuie sa considerati ca datele nu mai pot fi recuperate sau sa faceti chiar dumneavoastra o recuperare experimentale. Orice inlocuire a placilor electrice cu placi de la alte harduri poate defecta capetele de citire sau conduce la pierderea datelor.

Chiar daca hardul este infectat cu virusi care modifica sau sterg date, s-au sters accidental fisiere sau directoare, HDD-ul nu mai este recunoscut de catre computer sau scoate sunete atipice, noi va putem ajuta sa va recuperati informatiile importante.

Pentru cei prevazatori cea mai eficienta metoda de protectie a datelor ramane salvarea lor periodica pe suporturi speciale in locatii alternative. In acest fel se poate reveni la normal in cel mai scurt timp chiar si in cazul unor incidente grave. In cadrul serviciului de back-up date, disponibil la cerere sau gratuit pe baza de abonament, informatiile importante sunt comprimate si apoi transferate catre serverele noastre unde sunt arhivate. In cazul producerii unui incident in urma caruia ati pierdut date, recurgem la extragerea datelor arhivate si trimiterea acestora catre sediul dumneavoastra unde sunt decomprimate si apoi copiate in locatia originala.

In cazul beneficiarilor de abonamente de service recuperarile de date sunt incluse! In plus va oferim gratis spatiu de stocare pe cloud unde va puteti tine in siguranta cele mai importante date ale companiei putand sa le accesati din orice locatie!

Descarca oferta servicii IT fara abonament.

Mai puteti fi interesat de...

DIAGNOSTICARI

DIAGNOSTICARI HARDWARE SI SOFTWARE - AFLA CAUZA FUNCTIONARII DEFECTUOASE

DEVIRUSARI

va oferim servicii profesionale de devirusare pentu computere, laptopuri si servere

INSTALARI

Instalarile de sisteme de operare va dau batai de cap? va ajutam la preturi avantajoase!

VANZARI IT & C

Furnizam la preturi foarte avantajoase toata gama de produse it & c, hardware si software

INCARCARI CARTUSE INKJET & LASERJET

Incarcam si vindem toate modelele de cartuse, Cilindri, Chipuri si alte piese esentiale

SERVICE UPS

Asiguram servicii de curatare, diagnosticare, inlocuire acumulatori pentru UPS

WEB DESIGN

O pagina web bine construita este esentiala daca va doriti o prezentare a firmei

RETELE & SERVERE

Asiguram servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele

ABONAMENTE DE SERVICE IT

oferim abonamente de service it pentru societati comerciale si institutii publice

DETALII DE CONTACT


Oricand aveti probleme sau pur si simplu doriti o imbunatatire a modului in care lucreaza calculatorul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va va raspunde un operator cu experienta in domeniu care va va indruma spre cea mai buna si convenabila solutie pentru rezolvarea problemei dumneavoastra!

Sunati pt. programari:
+0726 85 85 95
Suport Tehnic:
+0788 84 48 84 (cu contract)
Email:
office@abonamenteservice.ro
office@reincarcarecartus.ro
Sediul (fara activitate cu clientii):
Intrarea Fagetului Nr.7, Teghes, Ilfov
Facebook:
A.N.P.C:
Mesajul Dvs. a fost trimis. Va multumim!

advanced it

Copyright © 2005 - 2021 abonamenteservice.ro | Design Advanced IT. Toate drepturile rezervate. | Termeni si conditii de utilizare.